AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Kalbimde.com Şifreleri Çalıyor!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 07/01/2008 :  23:25:12  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni bir fake ile karsi karsiyayiz. Mail adreslerinize kalbimde.com uzantili mail adresi ile yollaniliyor. Bu bir arkadaslik sitesi ve genellikle maillerin hepsi kiz isimleri ile yollaniyor. Sizi bu sekilde kandirmaya calisiyorlar ve tikladiginiz zaman sifreniz karsi tarafa gidiyor.
Dikkat edin ve gelenleri direk silin.

yalan haber vs. değildir uyarmadı demeyin..ayrıca kesinlikle reklam amacı yoktur..konuyu buraya açtım umarım yanlış yer değildir..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 08/01/2008 :  14:44:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten son zamanlarda bana saçma sapan kız isimleriyle garip garip mail'Lar gelior hani başka türlü sitelere girsem anlcam ama onlarla işim olmaz insanlar ne yapmaya calısıyor hic anlamıyorum bide msn'de bi virüs dolanıyor bu aralar tebrikler 250 kontor kazandınız gibisinden sacma sapan seyler gonderiyor bazen o virüs oturum açıyor msn'de :S bana gonderiyor o mesajı sonra bişey yazmaya kalmadan çıkıyor :S ben anlamadım bunu nasıl bişeydir bu diye :S virüs bunu yapabilirmi ya ? bide bazıları dosya yolluyor kendiliginden yeni resimlerime bak gibisinden walla bişeyler indirirken acaip tedirgin oluyorum bu aralar ya

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 08/01/2008 :  16:06:42  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler arkadaşlık sitesine bir kere bire girdiyseniz eğer o mail adresleriniz çalınır ve diğer sitelere satılır.Yani sürekli spam yersiniz.Engelleyin bence uğraşmayın..
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 09/01/2008 :  06:48:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çoğu arkadaşlık sitesi böyle oyunlar oynuyor...Tedbiri bir şekilde almak lazım...
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 14/01/2008 :  18:41:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
enlarge your...

Epostaya ben bildim bileli geliyorlar :D
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 29/01/2008 :  12:02:14  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bana hep e-posta atıği
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000