Arkadaşlar karne yaklaşıyor.Bazıları korkuda bazıları ise kurtardım paçayı diye rahatta.Bu sezonki en düşük ve en yüksek notlarınızı,aldığınız notları burada paylaşın.(bu konu vardı ama hortlatmak istemedim)
Lise 2'yim. Muhtemelen takdir alacağım ama din dersinde sıkılıp Kur an'da miras dağılımı üzerine açtığım konuda daha önceden okuduğum bir yazıya dayanarak yaptığım yorum sonucu.. Kişinin falanca akrabaları olduğu vakit potansiyal mirasının %112,5'sine sahip olması (ne kadar zengin olursan ol imkansızdır, biliyo'sunuz tabi, niye söylüyorsam) gerektiğini hoca efendiye belirttim ve benim inandığım Allah'ın böyle bir hata yapmayacağından kendimce Kur an'ın bozulmuş olabileceği ve hatta tamamı ile insan yazımı olabilme olasılığının olduğunu söyledim. Tepkisi beklediğimden epey sert oldu. İki üç haftadır beni dersine almıyor felan.. Kısaca dinden notumun 5 gelmesi gerekirken gelişmeler sonucu 'bilir kişi'nin 0 dahi verebileceğini düşünüyorum. Dediğim gibi, vermezse de takdir alırım herhalde.