AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Notlarınız nasıl?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 22

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 16/01/2008 :  20:14:29  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler bu ne ya:D siz hangi okulda okuyorsunuz:S bizde ortalaması 4 gelen birisi mutlaka ya itü ye ya boğaziçine gider:D
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 16/01/2008 :  21:05:29  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gereksiz bir şekilde Antalya'nın en kazık sorularını sormalarına karşın sevdiğimiz, güzide, genç, her alanda başarılara 9 yıl içinde ulaşmış bir okulumuz olan Adem Tolunay Anadolu Lisesi >.>

Ayrıca: Kızım çıkar o saçındaki cöleyi !,
Bu yaptığınız çok ciddi bir sululuksuzluktur!
Bahçedeki musluk sayısı idare tarafından 4'ten 3'e çıkarıldı !
(Daha 2 gün önce başıma geldi) Mavi-siyah çizgili hırka giyen arkadaşa, oğlum okul önlüğü giysene , afrikadaki sırtlanlara dönmüşsün şeklinde cümleler kuran, sınıfa girip burası hangi sınıftı veya dersinizi parçaladığım için özür dilerim şeklinde cümleler kuran idaremiz vardır :}

http://www.uludagsozluk.com/ ten adem tolunay anadolu lisesi şeklinde girin >.>

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 16/01/2008 :  21:17:22  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lise 3teyimm notlarım çoook iyi...:))
Sayfanın En Üstüne Git

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 16/01/2008 :  21:21:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben lise 1im Matematik, Kimya, Fizik, Biyoloji 4 gerisi 3 edebiyat 1

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 16/01/2008 :  23:37:37  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

beyler bu ne ya:D siz hangi okulda okuyorsunuz:S bizde ortalaması 4 gelen birisi mutlaka ya itü ye ya boğaziçine gider:D

+4 alanlar gitmiyor mu dedik? :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 22 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu