|
| Yazar |
Konu  |
|
Illidian Stormrage
Seçkin Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 11/07/2010 : 22:22:02
|
Ah ya LOST bitti bir boşluk oldu hobiler arasında... :)
Rhonin'e katılıyorum, bence de tatmin edici değildi final. Bu kadar izledik izledik, bağladıkları yere de bakın... Bakalım DVD ne zaman çıkıyor? |
Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot! |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 13/07/2010 : 03:21:42
|
| İtiraf ediyorum, Lost'un bir bölümünü bile izlemedik :) Bir ara başlayacağız umarım izlemeye :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 13/07/2010 : 09:55:21
|
| Yuh artık! Foruma uğrama, lost izleme... Bu ne böyle :) Siz ciddi ciddi okulu bitirmeyi düşünüyorsunuz o zaman :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 13/07/2010 : 09:58:21
|
| Bu arada kısmetse bugün 6'nın 14-15. bölümlerini izleyeceğim, belki 16'yı da. Topu topu 5 bölüm kaldı şurda :) 12 ve 13'te iyice saçmalamaya başladı, hayır olsun inşallah. Savaş başlıyor da sonunda nolacak bakalım, biz de hayal kırıklığına uğrayacak mıyız? |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/07/2010 : 11:12:04
|
| Uğrayacaksın evet. Hatırladıkça "Bu muydu yani?" diyorum hala. :/ |
 |
|