Zaten ben bir son göremedim, saçma sapan bir final olmuş. En kötüsü de herkes mutluydu :D Bence senaristlerin de kafası karıştı, bir türlü bağlayamadılar. En kısa yerden noktayı vurdular. Öyle olunca da yoğun tepki aldı. Belki bu 12 dk'lık ekstra bölüm telafi amaçlıdır. Yanıtlanmayan epey soru var, belki bunlara bir cevap niteliğinde olabilir.
Ivan, bu arada senin "bu muydu?" düşüncen aynen ben de de oldu bittikten sonra. Şaşırttı beni :) Şüphelerim vardı ama bu kadar kötü biteceğini tahmin edemezdim.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Ben diziyi bitirdim ve dizi hakkında aklımdaki soruların çoğuna cevap buldum.Dizi duygusal açıdan çok güzel bitti ama bilimsel açıdan yanlış bitti.O araf olayı özellikle çok saçmaydı.Daha bilimsel bitirmeydiler.