|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 04/02/2008 : 12:45:26
|
-Benzeri bir konu daha açıp forumu kalabalıklandırmamak için bu konu forumun tozlu sayfalarına karışmak üzereyken hortlatıverdim.- demek. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 04/02/2008 : 15:13:04
|
Boşuna konu açmak istemedim onun için buraya açtım ve aradan 15 gün geçmiş baya eski konu olsaydı yeni açardım
bi online bölümüne bakın yaa öööööö eski konuları falan topluyor
online,Oyun Yapımı,FPS - TPS - Aksiyon - Macera,Strateji bu bölümlerde hep aynı şeyleri yazıyor ve eski konuları geri getiriyor.
sen admin misin birşeymisin nesi sen üye istedimi yaparım oğlum karışma bana Bu sözde örnek demiştide
|
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 04/02/2008 : 20:09:33
|
Evet ööööö şimdi foruma girip etkin konulara baktığımda baştan aşağıya onu gördüm ilginç geldi banada.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 05/02/2008 : 13:26:42
|
ööööö bizim uyarmamısa rağmen aynı şeyleri yapıyor... |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/02/2008 : 14:26:49
|
o zamn sizde ööööö hiç uyarmayın,kendi haline bırakın. bi süre sonra sıkılıp gider zaten. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|