|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/07/2008 : 10:42:21
|
halledildi :) birde bana şu koxp olayını açıklayabilimisiniz?online oyunlarla pek aram yok ve terimleri pek bimiyorum.az çok anladığım kadarıyla iyi bişi değil :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 25/07/2008 : 12:44:25
|
Knight Online Experience Program. Yani senin gibi online oyunlarla arası olmayan, ve bunun da ötesinde beceriksiz, mob kesmeyi beceremeyen kişilere level atlatmak amacıyla yapılan bir nevi bot. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/07/2008 : 13:16:14
|
tamamdır.koxp konuları açılınca direk klit. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 29/07/2008 : 19:15:29
|
http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24360
Buraya bir bakılabilir mi? Sanırım arkadaş GTA Vice City ile ilgili download linki vermiş. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|