|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 01/08/2008 : 18:59:59
|
ben hep buralardaydım :D gün boyunca sitede olduğumdan dolayı gördüklerimi yada sizin bildirdiklerinizi anında klitleyip silebiliyorum.
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/08/2008 : 21:58:31
|
Bir sayfanın %50'si kilitli olmadığı sürece taşımamayı yeğliyorum. Böylece diğer üyeler neden kilitlendiğini görüp anlayarak bir daha konu kilitlenecek konu açmazlar diye düşünüyorum. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 01/08/2008 : 22:12:07
|
Taşımak, silinmesi demek değil ki. Etkin konularda yine görecekler konunun "kilitli" halini. Eğer kitledikten hemen sonra taşımazsak, bu sefer de uzun vadede, taşınacak kilitli konular diye arayıp uğraşmamız gerekir. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/08/2008 : 22:27:00
|
Hmm. Öyle düşünmedim. Belki de etkin konular yerine bölümdeki mavi klasör simgelerine bakıp manuel olarak incelediğimdendir. Yine de serbest bölüme giren bir kişinin serbest bölümde hangi konular kilitlenmiş, ben hangi dersi alıp konularımda dikkat edeyim diyeceğini sanmıyorum x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
|
Konu  |
|
|
|
|