|
Yazar |
Konu  |
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 22/12/2008 : 17:03:25
|
1) İletini düzenlerken bir daha iletini tamamen değiştirmek yerine, ''İletiyi Düzenle'' seçeneğinden şöyle bir uygulama yapmalısın; Eski ileti....... Güncelleme; İletinde değiştirmek istediğin yerler veya sonradan öğrendiğin şeyler. İletinin ilk yazdığın hali sağlam bir şekilde kalmalı.
2)İşin tadını kaçırmadığın sürece ''+1'' yazmanda bir sakınca yok.
3)Siz yeni üyelersiniz... Olur böyle şeyler. Arada dargınlık kalmasın:) |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 22/12/2008 : 17:25:01
|
2) +1 uygulaması yıllar evvel forumumuzca kınanmıştır. Bu sebeple hoşgörülmemektedir. +1 yerine "arkadaşın düşüncelerine katılıyorum" ve türevi herşey daha tatlı duracaktır. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 22/12/2008 : 17:31:17
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
2) +1 uygulaması yıllar evvel forumumuzca kınanmıştır. Bu sebeple hoşgörülmemektedir. +1 yerine "arkadaşın düşüncelerine katılıyorum" ve türevi herşey daha tatlı duracaktır.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler Dorukhan abi. :) Artık öyle yaparım... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/12/2008 : 18:40:02
|
bence diğer üyenin yazdıklarına katılıyorum yerine diğer üyenin yazdıklarını aynen kopyalayıp yapıştırın olsun bitsin :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 05/01/2009 : 05:52:31
|
Thakki1'den, rappier'den, Sheriat'tan, bombula'dan ve Turgay Atacan'dan şikayetçiyim, hiç görünmüyor :o |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|