|
Yazar |
Konu  |
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 30/04/2009 : 08:05:52
|
Para mı yiyelim? :D |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 30/04/2009 : 19:58:23
|
O soyut bir şey yani para harcayalım  @ oyunbozan doğruyu söyle espri hiç mi komik değil yoksa espri yapmadım espri yapmaya çalıştım mı?  bu arada konu hala orada duruyor Yoksa yasak değil mi    |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
n/a
deleted

İleti 149 |
İletim - 30/04/2009 : 21:06:23
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
O soyut bir şey yani para harcayalım  @ oyunbozan doğruyu söyle espri hiç mi komik değil yoksa espri yapmadım espri yapmaya çalıştım mı?  bu arada konu hala orada duruyor Yoksa yasak değil mi   
Sayın yöneticiler yok :) |
Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...
Sabitlenmelerini İstiyorum... :)
Counter-Strike Fps ayarLaRı
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! Kayıt Tarihi = 27/04/2007
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 30/04/2009 : 21:09:03
|
İzlerini kaybettirme peşindeler sanırım xD |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 01/05/2009 : 13:02:04
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
O soyut bir şey yani para harcayalım  @ oyunbozan doğruyu söyle espri hiç mi komik değil yoksa espri yapmadım espri yapmaya çalıştım mı?  bu arada konu hala orada duruyor Yoksa yasak değil mi   
Sen hayaatında espri mi görmedin? LoL  |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|