AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Üye şikayetleriniz...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 42

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 28/02/2008 :  18:55:49  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hallettim.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 01/03/2008 :  09:12:59  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çözümler - Hileler bölümünde hem eski konuyu hemde başka site veren üye varda

forum oyunları bölümüne bakabilirmisiniz ve gta bölümünede pawno kodlamamı ne öğle konuya bakın

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/03/2008 :  19:53:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gereken yapildi , üyeligi kilitlendi .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 06/03/2008 :  13:41:38  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Online Oyunlardan Glatiatenus adlı konuyu kilitleyip içindeki linkleri silebilirmisiniz?
öööööö adlı üyenin cevaplarına bakınız hep link vermiş onlar kalmışta

online oyunlara bakın dağılıyor bölüm herkez para kazanması için link veriyor buna bir çağre bulmak lazım veya bu yasak kalkıcak ben kalkmasın o kelime kullanılmasın diyorum

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 07/03/2008 :  18:39:47  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Temizledim hepsini.. Her hafta sonu Uruk-Hai'le beraber bir forum seçip baştan aşağı temizlemeyi ve imla hatalı başlıkları düzeltmeyi düşünüyorduk zaten daha temiz bir forum adına..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 42 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: