AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Orijinal Oyun - Kızılay DNR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 25/01/2008 :  18:21:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASS000 tarafından yazılan:

Ankara Kızılay DNR'da orijinal EA oyunları 50 YTL diye duydum. Sadece EA Sports oyunları da olabilir, emin değilim.

Güzel bir fırsat.

Sanmam ki daha ucuza oyun almak mümkün olsun, örneğin bir çok bilgisayar parçasının fiyatlarını yurt dışı ile kıyaslarsak, DNR'daki fiyatlar son derece makul. Şimdi biliyorum birileri çıkacak "50 YTL çok pahalı, öğrenciyiz, fiyatları daha da düşürmezlerse korsan almaya devam edeceğim" diye vıdı vıdı yapacaklar ama...

1- Öğrenci isen oyunu baban alacak, annen alacak. Artık alır ya da almaz, o seninle ailen arasındaki mesele.

2- Fiyatlar ülkemiz açısından çok uygun.

3- Yine de gücün yetmiyorsa almayacaksın, ya da harçlığından biriktireceksin, az yiyeceksin. Ekran kartına yüzlerce dolar bayılan, monitöre işlemciye yüzlerce YTL say, sonra kalk oyunlar 10 YTL olsun, alamıyorum de... insanda haysiyet ve şeref olur.

4- Halen de alacak paran yoksa, oynamayacaksın. Bu adamlar sen bedavaya oyna diye değil, para kazanmak için çalışıyorlar.

Onun dışında, Ankaralılar'a duyurulur, İstanbul'daki durumu bilmiyorum.

Hocam bu yazdıklarının hepsine harfi harfine katılıyorum..Şahsen aylık aldığım harçlığım var oyun alacağım zaman kendime bi tane beğeniyorum o ay paramı arttırıp öyle alıyorum korsan oyun alınca vijdanım el vermiyo bi kere.Hele birde oyun güzel bir oyunsa.Dediğin çok doğru ya orjinalini alın yada oynamayın!

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000