AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 fm 08 de kaleci arıyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 22/01/2008 :  23:17:46  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet arkdaşlar fm 08 de iyi bir kaleci arıyorum bütçem 8 milyon dolar takımı bjk dir benim bir sorum daha olacak ben beşiktaşa hiç yıldız bir oyuncu örneğin(alvora recoba) yı transfer edemiyecekmiyyim oyuncu kariyerini düşünüyor şimdiden teşekkürler

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 18/03/2008 :  10:19:25  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oswaldo sanchez

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 18/03/2008 :  17:47:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncellikle avrupa da maç yaparak popüleriteni artırmalısın, ondan sonra hem bütçen hem de karizman artar. Kaleci olarak ta akinfeev öneririm sana. Cska Moskova'da...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 23/03/2008 :  12:31:18  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
avrupada başarılı olup tanıtım yapman lazım cm de tüm oyuncular popüler takıma gider

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Perfect St0rm.
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 02/04/2008 :  00:21:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Leo Franco..Atletico Madrid'in kalecisi.

...hayat denilen şey dilimin ucunda...
-Frente Atletico - Atletico de Madrid-
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 09/04/2008 :  10:44:10  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Leo Franco pek genç sayılmaz hem de bjk nin populerliği az en iyisi sen içerden bir oyuncu al eğer alabilirsen fenerden volkan demirel'i al
eğer fener vermezse hiç vakit kaybetme serkan kırıntılı'yı al bunların ikiside çok az gol yer(ankaragücü'nde oynuyor.)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000