Yazar |
Konu |
t.j.
Üye
Turkey
İleti 563 |
İletim - 25/01/2008 : 16:12:02
|
Altuğ Abi, Hitman 2'nin iki adet hile bölümü var. Bunlardan http://www.oyunsitesi.gen.tr/hileler/hileler.asp?oyun=hitman2-2 bu hile bölümü işe yaramıyor. Siteden kaldırabilir misiniz?
Ayrıca Hitman 1'in hile dosyasında hileler aktif edildikten sonra "~" basmamız söyleniyor, oysa ki "é" tuşuna basmamız gerekiyor. NOT: Çok fazla ayrıntıya girdiğimi ve eski oyunlar hakkında yazdığımı biliyorum ama bu iki oyunu yeni bitirdiğim için şifreleri denedim. |
|
|
quLeryuzz
Üye
Turkey
İleti 1118 |
İletim - 25/01/2008 : 18:03:34
|
Emperor: Rise of the Middle Kingdom adlı oyunun hile kodu yok pc oyunu bulamadım varsa oyunsitesinde linki verin. Bende hileleri var ama alıntı yapacam oyunuda oynamadım.
[Ctrl][Alt][C] tuşlarına basıp cheat penceresini açın. Aşağıdaki kodları yazın. Black Death:Tüm üniteleri öldür Shake Shake:Deprem Glub Glub:Sel Gimme Goods:Kaynak ekler/bulur Kill Enemy Units:Düşman ünitelerini öldürür Kill Loan Units:Borçlu üniteleri öldürür Delian Treasury:5.000 Delians verir I win again:Bölümü kazanırsın
Ayrıca şu kodları da kendiniz deneyerek ne işe yaradığını bulabilirsiniz:
Uncle Sam TimeBandits Lizardman Jumble town Bad Wallpaper Great Heat SoundFrags Reset Timing Dump Timing Toggle Alpha SpawnMugger SpawnBandit Chinese Flu IgnoreDesire FunForElite WaresForElite TeaForElite SilkForElite CeramicsForElite HempForElite Shutime Framerate
|
Her zaman Güler Yüzlü olun :)
|
|
|
kobebryant
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1597 |
İletim - 26/01/2008 : 01:13:49
|
altuğ abi command and conquer 3 tiberium wars'la ilgil hile bölümünde sanırım birşey yok olsa çok güzel olur =) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1692 |
İletim - 26/01/2008 : 04:05:36
|
"Harry Potter and The Order of the Phoenix"
Kisacasi Harry Potter´in son oyunu .
Not: Ayrica oyunun nerdeyse cogu hile sitesinde bulunmayan tam cözümü var , pek fazla ismi duyulmayan bir forumdan kaydetmistim bilgisayarima , uygun görürsen msnden görüsürüz Altug abi . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
|
Dodo
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1468 |
İletim - 26/01/2008 : 19:13:21
|
Çorbada bizim de tuzumuz olsun. Güncel bi' hile bulayım diye düşünürken aklıma Guitar Hero III (PS2) geldi. Direk çeviri, çalmadım bi' yerden. :) Biraz uzun ama idare edin.. :)
Guitar Hero 3: Legends of Rock (PlayStation 2)
Karakter açma hileleri
Aşağıda sıralanmış ekstra karakterler kariyer modu sırasında karaktere ait ‘Guitar Battle’ bitirilerek açınılabilir.
Slash’i açma: Slash Boss Battle’ı kazanın. 10,000$’a Slash’i satın alabilirsiniz.
Tony Morello’yu açma: Tony Morello Boss Battle’ı kazanın. 10,000$’a Tony’i satın alabilirsiniz.
Lou’yu açma: Lou Boss Battle’ı kazanın. 15,000$’a Lou’yu satın alabilirsiniz.
Genel hileler
‘Option’dan ‘Cheat’e basarak açtığınız hile menusuna aşağıdaki kodları girin.
R (Red) = Kırmızı, B (Blue) = Mavi, G (Green)= Yeşil, Y (Yellow) = Sarı, O (Orange) = Turuncu
Her şeyi açma: GR_BO, GRYB_, GRY_O, G_BYO, GRYB_, _RYBO, GRYB_, G_YBO, GRYB_, GRY_O, GRY_O, GRYB_, GRY_O’a basın (Bu kodlar 4 tellilerde kullanılır).
Hayali gitar (Air Guitar) modunu açma: BY, GY, GY, RB, RB, RY, RY, BY, GY, GY, RB, RB, RY, RY, GY, GY, RY, RY’a basın.
Hatasız çalma (No Fail) modunu açma: GR, B, GR, GY, B, GY, RY, O, RY, GY, Y, GY, GR’e basın. (Kariyer, Online ve Top Online modunda çalışmaz).
Kolay (Easy Expert) modu açma: GR, GY, YB, RB, BO, YO, RY, RB (Tek kişilik kariyer modunda çalışmaz).
Bret Michaels’ın solist modunu açma: GR, GR, GR, GB, GB, GB, RB, R, R, R, RB, R, R, R, RB, R, R, R’a basın.
Hiper hız (Hyperspeed) modunu açma: O, B, O, Y, O, B, O, Y’a basın.
Performans modunu açma: RY, RB, RO, RB, RY, GB, RY, RB’a basın.
Tüm şarkıları açma: YO, RB, RO, GB, RY, YO, RY, RB, GY, GY, YB, YB, YO, YO, YB, Y, R, RY, R, Y, O’a basın.
Doğruluk (Precision) modunu açma: GR, GR, GR, RY, RY, RB, RB, YB, YO, YO, GR, GR, GR, RY, RY, RB, RB, YB, YO, YO’a basın.
'Through the Fire and Flames' parçasını açma: Orta (medium) zorluk derecesinde final guitar battle’ında Lou’yu yenin.
Saklı gitar ve basları açma hileleri
Moon Shot gitarı açma: Kariyeri kolay (easy) modunda bitirin .
Saint George gitarı açma: Kariyeri orta (medium) modunda bitirin.
Rojimbo gitarı açma: Kariyeri zor (hard) modunda bitirin.
Distant Visitor gitarı açma: Kariyeri uzman (expert) modunda bitirin.
Bat gitarı açma: Kolay (easy) modunda tüm şarkılarda beş yıldızlık çalın.
Jolly Roger gitarı açma: Orta (medium) modunda tüm şarkıları beş yıldızlık çalın.
Tiki gitarı açma: Zor (hard) modunda tüm şarkıları beş yıldızlık çalın.
El Jefe gitarı açma: Uzman (expert) modunda tüm şarkıları beş yıldızlık çalın.
Nemisis 13 gitarı açma: Co-Op kariyer modunu herhangi bir zorluk derecesinde bitirinde.
Neversoft Skateboard gitarı açma: Tüm şarkılar beş yıldızlık olacak şekilde Co-Op kariyer modunu uzman (expert) modunda bitirin.
Beach Life bası açma: Co-Op kariyer modunu zor (hard) modunda bitirin.
PendulAxe bası açma: Co-Op kariyer modunu uzman (expert) modunda bitirin.
Saklı parça ve özellikler:
Oyunda tüm özellikleri kullanarak açabileceğiniz parça sayısı tam tamına 70. Saklı parçaları multi-player ‘Battle’ modunda çalabilirsiniz. Bunlar harici oyunda yer alan parçalar ise şöyle:
'3's and 7's' - Queens of the Stone Age 'Avalancha' - Héroes del Silencio 'Barracuda' - Heart 'Black Magic Woman' - Fleetwood Mac 'Bulls on Parade' - Rage Against the Machine 'Cherub Rock' - The Smashing Pumpkins 'Cities on Flame with Rock and Roll' - Blue Öyster Cult 'Closer' - Lacuna Coil 'Cult of Personality' - Living Colour 'Even Flow' - Pearl Jam 'Generation Rock' - revolverheld 'Go That Far' - Bret Michaels Band 'Helicopter' - Bloc Party 'Hier Kommt Alex' - Die Toten Hosen 'Hit Me with Your Best Shot' - Pat Benatar 'I'm in the Band' - The Hellacopters 'In the Belly of a Shark' - Gallows 'Knights of Cydonia' - Muse 'La Grange' - ZZ Top 'Lay Down' - Priestess 'Mauvais Garçon' - NAAST 'The Metal' - Tenacious D 'Minus Celsius' - Backyard Babies 'Miss Murder' - AFI 'Mississippi Queen' - Mountain 'My Name Is Jonas' - Weezer 'The Number of the Beast' - Iron Maiden 'One' - Metallica 'Paint It, Black' - The Rolling Stones 'Paranoid' - Black Sabbath 'Radio Song' - Superbus 'Raining Blood' - Slayer 'Reptilia' - The Strokes 'Rock and Roll All Nite' - Kiss 'Rock You Like a Hurricane' - Scorpions 'Ruby' - Kaiser Chiefs 'Sabotage' - Beastie Boys 'School's Out' - Alice Cooper 'She Bangs the Drums' - The Stone Roses 'She Builds Quick Machines' - Velvet Revolver 'Slow Ride' - Foghat 'Suck My Kiss' - Red Hot Chili Peppers 'Take This Life' - In Flames 'Talk Dirty to Me' - Poison 'Through the Fire and Flames' - DragonForce 'Welcome to the Jungle' - Guns N' Roses 'When You Were Young' - The Killers |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
|
|
Konu |
|
|
|