Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 17/02/2008 : 12:41:38
|
Call of Duty aldi basini gitti , onun hakkinda ayri bir konu acsak tutar mi acaba ? |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 17/02/2008 : 13:28:52
|
Aynı şekilde Medal Of Honor'da öyle. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 17/02/2008 : 15:40:10
|
Oradaki oyunlar konuşulmuyor diye kaldırmak anlamsız. Ne yapacağız oradaki konuları? Gerisin Genel Tartışmalara mı alacağız? Ölme eşşeğim ölme :) |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 17/02/2008 : 15:51:49
|
"Klasikler" diye bölüm açıp oraya atarız.
Eklenmesi olası olabilecek, aklıma gelen oyunları şöyle bir listeledim. Hangisi eklense güzel olur, hangisine gerek yok, tartışırsınız. Yiyin birbirinizi. :P
Call of Duty, Colin McRae Rally, Command & Conquer, Crysis, Devil May Cry, Dungeon Siege, F.E.A.R, Fallout, Far Cry, God of War, Guitar Hero, Harry Potter, Kane and Lynch: Dead Men, Mafia, Medal of Honor, NBA Live, Pro Evolution Soccer, Rock Band, Splinter Cell, Starcraft, The Godfather, Tony Hawk's Pro Skater, World Of Warcraft. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 17/02/2008 : 16:01:25
|
Dodo'nun dediklerinden seçebiliriz. Bu arada o artık konuşulmayan oyunların bölümünü silersek içindeki konuları da silme imkanımız olmuyor mu? Öyle birşey varsa toptan hepsini sileilm gitsin yeni bölümlere yer açılsın.Dodo'nun dediği oyunlardan CoD,Command & Conquer,Crysis,F.E.A.R,Guitar Hero,Medal of Honor,NBA,PES,Splinter Cell birde oynamıyorum ama WoW bölümleri açılsa ilgi görür böyle de çok kalabalık olduğu için aralarında seçim yapmak önemli.Aslında Fifa bölümü de açılabilir. Ayrıca Dodo'nun dediği gibi "Klasikler" diye bir bölüm açabilirsek orda artık klasikleşmiş oyunları tartışırız hatta resmi sitesinde yasal download linki falan verilmişse onları paylaşabiliriz. Örn: GTA 2 , Red Alert 2 , Carmageddon falan gibi oyunlar mesela. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|