|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 18/02/2008 : 10:32:00
|
ya ben bi öneride bulunmuştum online oyunlar için beni pek sallayan yok galiba :) online oyunları tek bi başlık altında toplasak daha iyi olmazmı? |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 18/02/2008 : 10:46:35
|
| Nasıl yani? SRO'yla KO'u mu birleştirelim? Yok artık.. Yanlış anlamış olmalıyım. :D |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 18/02/2008 : 11:13:16
|
ya demek istediğim şu. online oyunlar adı altından bir başlık olsun.bu başlğın altındada her online oyun için başlık olsun ve herkes hangi oyunu oynuyosa o oyunun başlığına girip orda yeni konu açıp cevaplayacaklar.
neden böyle bi öneride bulunduğuma gelince.online oyunlar hızla yayılıyor ve her geçen gün yeni ir online oyun çıkıyor.yakında foruma başka online oyunlar için bölüm açılsın denir ve bölümler iyice kabalıklaşır. o yüzden tek bir başlık altında toplamak daha mantıklıca geliyor bana. |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 18/02/2008 : 11:26:28
|
| Evet, aslında forumu kategorileyerek geliştirmek lazım biraz biraz artık.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 18/02/2008 : 11:38:59
|
| bu sayedede herkes istediği şeye daha kolay ulaşır ve daha düzenli bir forum görüntüsü olur. |
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|