AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum Önerileri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 79

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 02/03/2008 :  22:09:40  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tek tek tebrik yerine herkese toptan tebrik daha uygun heralde Dodo ve Uruk-Hai sizin adınıza sevindim hayırlı olsun..Bu arada kobebryant sende SÜ olmuşsun senide tebrik ederim..Başka unuttuğum varsa onlarıda tebrik ederim..Oh yeter :P

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 02/03/2008 :  23:26:07  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüm yöneticilerin muşkulpesent insanlar oluşu sebebiyle aradığını bulamayan bizlerin mutsuzluğa mahkum olması ne kadar gariptir, değil mi? Aşırı derecedeki atelofobimizden ötürü, bundan böyle kusursuz bir forum adına, forumda sıkı yönetim ilan edilmiştir. (Topluca :D)
Kusursuzluk tanımına en aykırı olan üye olarak beni de Agent Smith misali kendi bünyelerine kattılar ve böylece sorun çözülmüş oldu.
Uruk-Hai'ye gelirsek kurunun yanında yaş da yanarmış demek. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 03/03/2008 :  14:33:59  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
CS bölümünde ''Tüm CS Serverleri Buraya'' adlı konu açalım çünkü herkez kendi serverlerini vermek istiyor yani serverle cs bölümünü kapsıyor.Bunun için Tüm CS Serverleri Buraya adlı konu açalım serverler buraya yazılsın.En azından fazla konulardan kurtuluruz sık sık o konuya serverlerini verirse Sabit Konu yaparız?

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 03/03/2008 :  15:38:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bu gerçekten mantıklı...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 03/03/2008 :  19:25:33  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sitede bence kesinlikle komik korku ;komik korkunç olaylar bölümleri açılmalıdır bence

http://img171.imageshack.us/my.php?image=anm288228934d1cd74btx3.gif
http://img207.imageshack.us/my.php?image=sampb510c69d6f8f1c09fu7.jpg
Silkroad Online
Server:Greece
İsim:ozgur31
Lvl:64
İt(Kurt):Baba_Kurt
İt lvl:60
Tavsan:Bugs_Bunney
Tiger Girl Kesme Sayısı :15
Cerberus Kesme Sayısı:18
Uruchi Kesme Sayısı:4
Captin Ivy Kesme Sayısı:4
Isyutaru Kesme Sayısı:0(2 kere yakaladım)
Lord Yarkan Kesme Sayısı 0
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 79 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000