Tek tek tebrik yerine herkese toptan tebrik daha uygun heralde Dodo ve Uruk-Hai sizin adınıza sevindim hayırlı olsun..Bu arada kobebryant sende SÜ olmuşsun senide tebrik ederim..Başka unuttuğum varsa onlarıda tebrik ederim..Oh yeter :P
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
Tüm yöneticilerin muşkulpesent insanlar oluşu sebebiyle aradığını bulamayan bizlerin mutsuzluğa mahkum olması ne kadar gariptir, değil mi? Aşırı derecedeki atelofobimizden ötürü, bundan böyle kusursuz bir forum adına, forumda sıkı yönetim ilan edilmiştir. (Topluca :D) Kusursuzluk tanımına en aykırı olan üye olarak beni de Agent Smith misali kendi bünyelerine kattılar ve böylece sorun çözülmüş oldu. Uruk-Hai'ye gelirsek kurunun yanında yaş da yanarmış demek. :D
CS bölümünde ''Tüm CS Serverleri Buraya'' adlı konu açalım çünkü herkez kendi serverlerini vermek istiyor yani serverle cs bölümünü kapsıyor.Bunun için Tüm CS Serverleri Buraya adlı konu açalım serverler buraya yazılsın.En azından fazla konulardan kurtuluruz sık sık o konuya serverlerini verirse Sabit Konu yaparız?