|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 29/01/2008 : 02:39:22
|
alıntı: faress tarafından yazılan:
forum oyun bölümü açalım orda forum oyunları oynarız mesela alttakine ne fırlattın vb gibi konuları oraya açabiliriz ve serbest bölümlere açıyoruz böğle şeyleri nerdeyse herkez katılıyor onun için forum oyunları bölümü
komedi bölümü orda sık sık güleriz güzel komik video,resim,yazı gibilerini yazabiliriz onun için komedi bölümü
ben sadece önerdiğim beyenirseniz yaparsınız.
Buna katılıyorum, Altuğ dostum, bunu bi kurula taşı =))) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 29/01/2008 : 03:24:29
|
forum önerisi degilde şimdi dikkatimi çekti çıkış tarihleri 2007'ye ait 2008'in tarihleri belli mi degil yoksa güncellenmedi mi ? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/01/2008 : 17:21:32
|
haydin hayırlı olsun.serbest bölüm birazda olsa konu çöplüğü olmaktan çıkmış olacak. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 29/01/2008 : 17:30:39
|
İlginç bilgiler bölümü açabiliriz aklımıza gelmeyecek birçok bilgiyi oraya koyablir ve bu konuyla ilgili tartışmalar yapabiliriz ÖRN:Bir insan hapşırdığında bir an için kalbi dahil tüm sistemleri duruyomuş... |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|