|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 09/03/2008 : 18:54:34
|
Varlığı hakkında pek bi bilgim yok ama bi oyun yamaları bölümü açsak onun içini de türkçe yamalar , patchler , modlar diye sabit konularla donatsak olur mu? Bugün yama ararken aklıma geldi yazmaya fırsat bulamamıştım...
EK : Şimdi de ararken aklıma geldi de acaba şarkı sözleri ve yabancı şarkıların türkçe çevirileri diye bir bölüm açsak olur mu ? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
RedKid
Üye

İleti 49 |
İletim - 09/03/2008 : 20:05:53
|
| Ben Müzik bölümüne Şarkı Sözleri ve Çevirileri adında bir konu açıyorum. İlgi görürse sabitlenir. |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 09/03/2008 : 22:37:09
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
"Kitap - Dergi" bölümünde,
en son okuduğunuz kitap? - http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21154
Ne Okuyorsunuz? - http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2750
başlıklı 2 konu var. İkisi de aynı amaçla açılmış, birini sabit konu yapayım diyorum ama hangisi bilemedim. Rappier'ın açtığı konu bir hayli "dolu" olmakla beraber zülal'in açtığı konu daha güncel sayılır. Sizce hangisi?
Rappier'ınki olsun. Hem içerik yönünden daha zengin hem de zülal'in konusu sapmış, biz saptırmışız :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 09/03/2008 : 22:56:37
|
ben hala bi Soutbox olsa iyi olur diyorum  |
Member Since ~ 2004