İncelemeler & Önincelemeler bölümünün kaldırılması aklıma geldi de... 15 konu açılmış hiçte aktif bir konu değil. Hem incelemeleri Genel Tartışmalar adı altında açanlar çoğunlukta sanırım. Oyunla ilgili bilgi almak isteyenler falan hep Genel Tartışmalara yazıyor. Böyle birşey mümkün mü acaba ?
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Bir fedai foruma buyurur da, tamamen kendi emeği olan incelemelerini site yararına kullanılmasını ister diye açık tutulmakta olan bir başlık o, tahminim.
İncelemeler & Önincelemeler bölümünün kaldırılması aklıma geldi de... 15 konu açılmış hiçte aktif bir konu değil. Hem incelemeleri Genel Tartışmalar adı altında açanlar çoğunlukta sanırım. Oyunla ilgili bilgi almak isteyenler falan hep Genel Tartışmalara yazıyor. Böyle birşey mümkün mü acaba ?
Bu bölümler dikkat ettiyseniz "Oyunsitesi Bölümleri" olarak geçiyor. Yani ilgili bölümlerdeki yazılardan sorunları olanların konu açabilmesi için açılan bölümler. Örneğin;
"Altuğ'un yazdığı Call of Duty 4 incelemesi hakkında söyleyeceklerim vardı"