|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/03/2008 : 18:11:34
|
| Championship Manager bölümünde yeni yeni konular açmaktansa önereceğiniz oyuncular diye bir konu açıp sabitleyelim herkes oraya önereceği oyuncuları yazsın böylece sadece oyuncularla ilgili konular açılmamış olur.? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
cHénqoPatt
Üyeliği Kilitli
United Arab Emirates
İleti 0 |
İletim - 18/03/2008 : 22:12:56
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
O değil de siz niye tavır aldınız durduk yere? Tebrik etmiş altıüstü?
Sanane? İster tavır alırlar, ister almazlar................................................................................................................................. |
 |
|
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 18/03/2008 : 22:26:20
|
alıntı: cHénqoPatt tarafından yazılan:
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
O değil de siz niye tavır aldınız durduk yere? Tebrik etmiş altıüstü?
Sanane? İster tavır alırlar, ister almazlar.................................................................................................................................
CrAzY_IVAN, NİYE TAKTIĞIMIZI ANLADIN MI?? |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/03/2008 : 23:21:03
|
| Haha, hadi bakalım. |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/03/2008 : 23:22:10
|
| Altuğ abi sebep buydu işte sen boşver böyle tiplere takılmaya bile deymez bence biran önce kilit... forumun kalitesini düşürüyor.. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|