|
| Yazar |
Konu  |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 22/03/2008 : 22:33:08
|
| Tamam, kusura bakmayın o zaman. Ama benim bu cHénqoPatt'a karşı bir garezim oluştu. Onun yüzünden BANlanmazsam iyidir!!! |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 23/03/2008 : 04:01:25
|
| Sakin ol banlanma, arada bir insanlar sinirlerine mukayet olamıyor. Senin yaptığını bende yapmıştım, fakat ortama yakışmıyor. Bundandır ki biraz daha dikkatli olmak gerekiyor... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 25/03/2008 : 17:13:42
|
| Yazılımlar bölümü açalım alt katagoride Msn,Photoshop,Adobe bölümü olsun |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/03/2008 : 17:43:37
|
yazılım bölümü var zatem.bu istediğin konularda sabit konu olarak yazılımlar bölümüne konabilir. zaten photoshop sabit konu ama photoshop için ayrı bir bölüm açılsa kötüde olmaz :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 28/03/2008 : 17:09:48
|
| I-ıh.. PhotoShop'a ayrı bi' bölüm açılsa hem dolmaz, hem de benim çok üstüme kalır. İkinci Dodo gelene kadar sabit konu yeterli şimdilik. :P |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|