|
| Yazar |
Konu  |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 29/06/2008 : 21:14:23
|
Kafa Karıştırıcı Gibi Yöneticiler Geç İleti Atabilirler Çünkü Kendi Aralarında Biraz Tartışacaklardır Bu Konuda.
Herşeye Sabır :) |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 30/06/2008 : 12:46:47
|
Hem hiç zorlamaya gerek yok; bu iş olursa ilk ödülü hemen Beyaz'a veriyoruz. O da o güzelim showunda sitemizin ismini duyuruyor  |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 03/07/2008 : 09:30:51
|
alıntı: Lenin tarafından yazılan:
Oyunsitesi olarak yılın filmi, yılın talkshow'u gibi birinciler seçebilir, küçük maaliyetli bir hediye bulup ( bir plaket) , bu seçtiğimiz mesleğinde başarılı kişilerden gönderebildiklerimize gönderebiliriz. Yada hediyeyi boşverin, o kişinin kişisel web sayfasına veya e-mail adresine, bizim tarafımızdan ''Yılın Oyuncusu'' seçildiniz gibi mesajlar bırakabilir. Hem bu, sosyal konularda da büyük bir gelişme olur bizim için.
Site içi seçimlere gelince, gruplaşmayı kesinlikle yaratır. http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24013&whichpage=1 konuda da bahsettiğim gibi, ünvana sahip olmak için gereksiz iletiler çoğalır.
Haklısın galiba hocam. Site içi seçimlerin bu yönünü düşünmemiştim hiç. Ama Umutcan hocamın fikri gayet mantıklı ve üzerinde düşünülmesi lazım. Gerçi daha önce de demişsiniz ama, sitenin tanıtımı için de mükemmel olur. Böyle bir organizasyon gerçekleşecek olursa ben de elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. |
 |
|
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 03/07/2008 : 11:09:30
|
| Bu organizasyon olurda, yaz ayanın şu günlerde biraz zor. Her forumun yaz sendromu yaşaması gibi bizimkide onu yaşamakta. Hele bir okullar başlasın, yöneticiler ve diğer üyeler planlı bir şekilde siteye uğrasın, çok güzel bir organizasyon yapabiliriz. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 11/07/2008 : 00:07:35
|
| Açıkçası pek sarmadı bu fikir beni. Reklam için belki yararlı olabilir; ama samimi değil. Misal Beyaz, programında "Oyunsitesi.com, beni Yılın Beyaz'ı seçmiş. Kendilerine teşekkür ediyorum." demesi belki sitemiz için hoş olur; ama sitenin şu anki durumunu düşünürsek, ne kadar mantıklı olur veya gelen kişilerin kaç tanesi devamlı ziyaretçimiz olur, tartışılır. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|