|
| Yazar |
Konu  |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 13/08/2008 : 18:34:32
|
| Bunlar güzel fikirler ancak sitenin altyapısını, neler yapılıp yapılamayacağını sadece patron biliyor. O da yapılabilse, yapardı herhalde... |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 13/08/2008 : 20:56:08
|
Nasıl diyim, birçok içeriksiz site bu imkanlara sahip. Basit, kıytırık bir link için sizi üyeliğe zorlayan milyonlarca site var. OyunSitesi daha çok üyeye sahip değil belki ama daha 'elit' bir site hepimizin bildiği gibi. Hemen hemen hepimizin başka yerlere de üyeliği vardır; ama hiçbirimiz -en azından ben- buradaki seviyeye bulamadım oralarda. OyunSitesi'nin teknik altyapı olarak birçok yeniliğe ihtiyacı var belki de...
Şikayet etmiyorum, öneriyor ve keşke olsa diyorum. Eminim imkanınız olsa yaparsınız zaten, sonuçta insanlara işkence olsun diye ''yenilikleri getirmeyecez!!'' diyecek sorunlu kişilikler değilsiniz.
Bir soru da sorabilir miyim? Bakın gerçekten bir artniyet yok arkasında sadece merak ettiğimden ve cevap vermezseniz hiç gücenmem ki gayet doğal olur. Reklam geliri ortalama ne kadar geliyor ve sitenin hissedarlarına (var mı ? ) mı gidiyor?
Dediğim gibi 'Sana ne?! ' derseniz gayet doğal karşılarım. Merak işte... |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/08/2008 : 21:33:53
|
Şimdi şöyle açıklayayım. Oyunsitesi Forumu, Snitz 2000 altyapısıdır. Alt sağ köşede de var bağlantısı ve Snitz haliyle artık çok eskidiği için yeni forumlara göre birçok şeyi barındırmıyor veya desteklemiyor. Bazı yenilikler için forumu toptan değiştirmek gerekiyor, kimisi için de bu haline müdahale etmek gerekiyor, ama Snitz'i OS'a uydurmak kastığından, bu haline de müdahale kastırıyor...muş. :)
İçerikler olmayan siteler dediğiniz gibi "forum siteleri" olduklarından, sağdan soldan hazır forum alıp kullanmalarında hiçbir engel kalmıyor. Ama OS için oturup en baştan başlayıp, elle kodlayarak çalışmak gerekiyor.
Yenilik dediklerinizin hepsi olacak, beklediğinizden çok daha güzel bir altyapı planlaması var taslakta. Ama zaman alıcı birşey. Günün birinde siteyi açtığınızda yepyeni bir OS olacak karşınızda ;).
Reklam geliri ise OS'un perde arkasına girdiğinden açıklamak doğru olmaz. |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 13/08/2008 : 22:52:17
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Yenilik dediklerinizin hepsi olacak, beklediğinizden çok daha güzel bir altyapı planlaması var taslakta. Ama zaman alıcı birşey. Günün birinde siteyi açtığınızda yepyeni bir OS olacak karşınızda ;).
Hocam bana bile bu kadar kesin konuşmuyordun. Bir haller olmuş sana :D. Uzun sürelik ayrılıkta değişmiş herşey :P. |
 |
|
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 17/08/2008 : 00:18:16
|
Aklımda Bi Soru Kaldı Bu Soruda Neden World of Warcraft Ve Travian Diye Bir Konu Var? Bu İki Konu Sitede Fazla Konuşulmadı Ve 07/03/2008 Tarihinden Beri World of Warcraft'da Sadece 7 Konu Açıldı 20 Mesaj Verildi!Dikkat!Fazla Konuşulan Oyunlarda Bu Kadar Olmazdı!Normalde 30 Veya 20 Konu Olurdu!Bence Bu Konular Kapatılsın |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|