[/quote] bir grup velet 1 ay boyunca forumda terör estirdi.dikkat edicek olursa üyelik alımlarıda 1 aydır kapalı.
bu arada açılmayacakmı yaw üyelik alımları? [/quote]
Üyelikler açılsın ancak bu Seçkin Üye'lerin ve Yöneticilerin rehberliği şeklinde olsun. Yani 'Onaylama' sistemi olsun. Bir yöneticinin veya Seçkin Üye'nin onayladığı üye adayı, üye olsun.
10 mesajlık deneme süresi olabilir.Üye olur birisi max 10 mesaj atabilir.Bunun içeriğine bakılarak üye yapılabilir.Tabi bu sadece onların uğraşmasını engellemek için.Düşünsene 10 tane mesaj atacanda bakıcaklar 1-2 gün içinde üyeliği tamamen açacaklar.Sonra kilit yiyecen direk caydırır bunları.Böylece sorunu olan sorununu paylaşır vs.
Yeni üyelere ne gerek var. Az ama öz, biz bize yeteriz. Böylece aramızda olan uykuda ajanlarda deşifre olup temizleneceklerdir. Kurtlardan ve parazitlerden arındıktan sonra tekrar kontrollü şekilde alımlara başlanabilir. Bence?
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."