AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum Önerileri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 79

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 22/01/2009 :  12:11:32  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
@iso demiro:
O avatar'ı yalnızca o hareketi yapabilenlerin kullanmasına izin veriyoruz. Ayrıca ne zevk alıyorsun benim resmimi oraya koymaktan?

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 22/01/2009 :  17:26:49  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappelz Online oyunu ile ilgili bir bölüm açılsın. İlgi gelir bence. (mesela benim ilgim gelir :D )

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 22/01/2009 :  17:54:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Maalesef sadece senin ilgin yeterli değil... En az 7-8 arkadaşımızın bu önerinin arkasında durması gereklidir.
Açıkcası ben bu oyuna bu kadar ilgi olduğunu sanmıyorum. Bu yüzdende böyle bir bölümün açılması taraftarı değilim ...

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 22/01/2009 :  22:13:09  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

@iso demiro:
O avatar'ı yalnızca o hareketi yapabilenlerin kullanmasına izin veriyoruz. Ayrıca ne zevk alıyorsun benim resmimi oraya koymaktan?

Bir avatar yüzünden sinirimi bozmaktan hoşlanıyorsan şimdi değiştiriyorum merka etme dodo abi(senden bunu beklemezdim)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 22/01/2009 :  22:25:42  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne siniri, ne bozması? Orada benim resmimi dememdeki kasıt gerçekten o hareketi yapabilir olmamdan dolayı. Yapıyorum da avatar'da poz vermişim gibi hani. Şaka mahiyetinde anladın? :) Kullanmaya devam et tabi, şaka dedik ya'u şaka..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 79 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: