Sağlıkla ilgili bir bölüm ya da sabit konu açılabilir aslında. Google'dan arayıp site site, forum forum gezeceğime burda toplu halde bulmak beni daha mutlu eder. Yine bunun gibi püf noktalarına dair bir başlık da olabilir.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Öğrencilik Hayatı diye genelledim. Şaka maka epey de konu çıktı güzel oldu. Orada ders - sınav - okul tecrübelerinizi paylaşınız artık. :)
Vallahi aklımı okudun High. Benim günlerdir Sağlıkla ilgili bir bölüm açmak aklımda. Ama ilaç tavsiyesi yapan olur, ilaç yazan olur falan diye tıkanıyorum. Malum sakıncalı öyle şeyler. Ne yapalım dersiniz?
Ben hemen her forumda ilaç tavsiyesini görüyorum, reklama girmesi yanında tabiki sakıncalı bir iş. Allah korusun bir şey olsa vebalini taşıyamayız. İlaç isimlerini yasaklayan bir filtre olsa küfürler gibi diyecem ama o da sizin için sıkıntı olur. Bilemedim vallahi, basmıyo bu saatte...
Valla benden zaten beklemeyin ilaç ismi, bendekiler hep kocakarı ilacı :D %100 doğal!
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Ben buldum bir formül idareten. Bazı konuların açıklama kısımlarına kırmızı uyarılar koydum. Crack, koxp gibi konuların üstesinden nasıl geliyorsak, ilaç ismi geçerse de o şekilde silip kibarca uyarırız. :)