görüntüler net değil ama maçları izleyenin anıları canlanıyor tabi insanın içi fena olmuyor değil şimdiki galatasaray ı seyredince ama geçmişe bakınca insanın aklına neden şimdi de olmasın sorusu geliyor... şimdi austuria-wien karşısında zorlanan galatasaray ın 100yılın takımı real madrid e karşı ecel terleri döktürdüğü zamanıda görmüş biri olaraktan galatasaray a sonuna kadar inanıyorum sizde inanın...
bazı arkadaşlar geçmişi gündeme getiriyorsun vs. demesin unutmayalımki bu sadece galatasaray'ın başarısı değildir , tüm Türkiye'nin gururudur... geçmişimizi bilmessek geleceğimizi yaşayamayız umarım sizde videoları izlerken benim gibi keyif alırsınız...
6-0'lık 6 Kasım maçının videosu yok muydu? :P:P Takılıyorum tabiki de Galatasaray'ın yaptıklarını bende bir Fenerbahçe taraftarı olarak tebrik ediyorum.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."