|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 03/02/2008 : 21:58:06
|
| Valla bende korkmaya başladım açıkçası. Ya Fenerbahçe takım değil yada Zico teknik direktör değil.xD Galatasaray o kadar eksiğine rağmen gol yemiyorsa bunda sanırım Zico'nun suçu var. Bu kadar olmaz diyor ve mucize de olsa önümüzdeki maçtan galip ayrılmayı bekliyorum. Galatasaray'lı arkadaşlara tebrikler. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 03/02/2008 : 22:34:02
|
| Açıkçası Galasaray iyi oynamadı ama bizde top oynatmadı o yüzden avantajlı oldu..Ya tam biz başlarken foulle durdurdular ya da press yapıp engellediler..Kaç tane top kaybımımız var..Tüm oyuncuları sağlam tuttu Galatasaraylı futbolcular..Bizde oynayamayınca sonuç ortada.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 03/02/2008 : 23:43:33
|
| Galatasaray iyi oynamadı derken yanlış diyorsun. Fenerbahçenin en net poziyonu ikinci yarının ortalarında ki bir pozisyon. Hakan Şükür hariç herhangi bir forvet Volkan ile karşı karşıya olan pozisyon da gol yapardı. Arda'nın kaçırdığı gol vs.vs.vs. Galatasaray bugün çok iyi top oynadı. Fenerbahçe ise buna şaşırdı. Fark atacaklarını zannettikleri maçta neredeyse yenileceklerdi... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 04/02/2008 : 00:17:30
|
Kısacası rakibinizi asla hafife almayın!  |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/02/2008 : 01:33:06
|
| Ki karşında ki rakip Galatasaray. Bence pek hafife alınacak bir takım değil. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|