arkadaslar ben ne zaman bu oyunu oynamaya calıssam daha baslarda kumsal bolumunde adrıanı bı yere gıtmesı ıcın harekete gecırdığımde bırden oyun donuyo ve ekran mavi oluo ustundede şu yazı var: STOP:0*(bu çarpı işareti)000000D1 (0*B3BC9A70 , 0*00000002 , 0*00000000 , 0*BFACEB4C) DRİVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ...Address BFACEB4C base at BFA65000, DateStamp 3f1eaa23- ALCXWDM.SYS
neden oluo sızce ve sorunu nası gıderebılırım sıstem gereksınımı mı acaba? ama bu yazı bazen aynı yerde cıkmıo yanı kampın oldugu tarafı dolasıorum gerı donup magaraya gırıorum sonra cıkıo bı acaip yanı cvp alırsam sevınırım
bilgisayarının konfigürasyonu ne?ram?cpu?ekran kartı?gerçi bu oyunun çok yüksek konfigürasyona ihtiyacı yok ama.Ama muhtemelen ekran kartının sürücüsünü güncellersen problem kalmayabilir.Küçük bir ihtimalde işletim sisteminden de kaynaklanabilir.sevgiyle kal..
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ATATÜRK "basit yaşa ki başkaları da yaşasın" gandi mtas@oyunsitesi.gen.tr
128MB fx5200 ekran kartı 512MB pc3200 400mhz ddram pentıum 4 2.6 cpu fln yanı daha yuksek sıstem ısteyen deus ex2 calısıo ama bu oyun calısmıo:(( hatta sılıp tekrar yukledım ama nafıle.....