|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 10/05/2008 : 02:09:52
|
Biz de özledik forumu ve sizleri :) Bilgisayar sorunları, dersler falan derken giremedik ne zamandır. Şimdi bilgisayar biraz toparlanmış durumda, bakılabilecek seviyeye geldi; ama düzenli olarak bakamayacağız yine de. Haftasonları buradayız sorun çıkmazsa :)
*Formdan düşmüşüz. Cümleleri toparlayamıyorum yahu :D |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 10/05/2008 : 02:19:55
|
Yakında o da olur ya. :) Forum yavaş yavaş eski haline kavuşuyor mu desem ? :) Efsane geri döndü arkadaşlar gururla bildiriyorum. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 10/05/2008 : 02:33:25
|
alıntı: tarafından yazılan:
Biz de özledik forumu ve sizleri :) Bilgisayar sorunları, dersler falan derken giremedik ne zamandır. Şimdi bilgisayar biraz toparlanmış durumda, bakılabilecek seviyeye geldi; ama düzenli olarak bakamayacağız yine de. Haftasonları buradayız sorun çıkmazsa :)
*Formdan düşmüşüz. Cümleleri toparlayamıyorum yahu :D
Yok hocam, hala formundasın.:)) Olsun, sadece haftasonları da yeter bize, arayı çok uzatmayın da:p |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/05/2008 : 03:30:20
|
Vay Krolar hoş gelmişsez gurbanlar. Özlettiz kendinizi yeav =)) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 10/05/2008 : 03:57:08
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
Vay Krolar hoş gelmişsez gurbanlar. Özlettiz kendinizi yeav =))
MSN'de görüşüyoruz ya seninle, nasıl özlüyorsun bizi :)
Fazla ara vermemeye çalışırız bu sefer :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|