AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Jackass 2.5
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 08/02/2008 :  03:29:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Jackass:Number Two'dan sonra simdi birde jackass 2.5 çıkmış. xD Geçen gün Cd satan biryere sordum gelmiş şans eseri alayım dedim. Bu kadar iğrenç şeyler yapmış olamazlar diye düşünüyorum hala. xD Ama güzel film olmuş çok eğlenceli konuşmalar falan çok komik tavsiye etmek istedim. =)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 08/02/2008 :  13:20:54  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Jackass Number Two çok komikti gül gül yerlere yattım izlerken.Ölüyodum az daha:D:Dİnşallah bu da ikincisi gibi olur.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 08/02/2008 :  22:19:55  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben pek takip etmiyorum da arada denk gelirse izliyorum. Bi' ara arenanın ortasına tahtravalli kurdurtup, aşağı yukarı giderek bir boğadan kaçıyorlardı. Benim favorim o bölüm. Eve alıp da bir izlesem baştan sonuna tüm CD'lerini fena olmayacak demek.

Edit: Denk geldim dün Movie Max'da Jackass 2'ye beklediğimden daha güzeldi gerçekten.
Jackass 2,5 ise izleyen bir arkadaşın yorumuna göre;
olayın makraklığından öte sadist boyutlarında daha çok kürek çekildiği için zoraki olmuş.
Ben güvenemedim yine de onun yorumuna alıp, izlemem lazım. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 12/02/2008 :  21:52:25  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Moviemaxde kapalı gişede hangi filmin ne zaman oynayacağına nasıl bakıyoruz?

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 13/02/2008 :  17:26:09  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gazete ekinden..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: