AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA SaMp Kullanımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 09/02/2008 :  10:51:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bende bu program var. Bir kaç gündür sürekli oynuyorum ama sanırım kotadan baya bir gidiyor bu konu hakkında bilginiz var mı? Yani kotadan gerçekten çok fazla yer mi bu oyun?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 09/02/2008 :  18:24:02  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Galiba Bildiğime Göre 6 SAAT'i 500 Mb. Biliyordum..!

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 09/02/2008 :  21:08:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oha ya xS

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 09/02/2008 :  21:18:42  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ttnet kullanıyorsan işin zor oyundayken kotaya bakıyım deme çünkü kandırıyor seni gta samp yi oyna 4 saat kotaya bak az sonra modemi 5 veya 6 saat kapalı bırak modemi kota yükseliyor çünkü ttnet anca kotaya yazıyor

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 10/02/2008 :  00:08:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bu nasıl saçmalık?xS Konuyla alakası yok ama birşey soracağım. Şimdi benim normalde ayda 29 vermem gerekiyor, ancak modem kampanyasına katıldıgım icin modem'de türk telekom'dan o yüzden sanırım şimdi 15 ytl gibi bir para ödüyorum ayda ve 4 gb sınırım var. Şimdi bu durumdan kotasız internete geçiş hakkım var mı? Bilen varsa sevinirim cevaplarsa.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfanın En Üstüne Git

omer1615
Üye

Italy
İleti 282

İletim - 10/02/2008 :  19:48:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gecersen para odersin sanirim 1gb si 2 falan ama ben 5 defa ust uste
samp ile kotayi astim ama hep 30 odedim sanirim takip etmiyolar kotayi;)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000