|
| Yazar |
Konu  |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 14/02/2008 : 10:24:13
|
Uefa 3.tur da bildiğiniz gibi Galatasaray alman ekibi bayer leverkusen ile eşleşti... Maçı canlı izleyemedim fakat geniş özete baktığımda kafayı yedim. Ben bu Galatasaray turu geçer diye düşünüyorum fakat kazmalığımızı üstümüzden atmalıyız. Buyrun maçın geniş özeti;
http://youtube.com/watch?v=hWCHVsX9D-Y
yorumlarınızı bekliyorum... |
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 14/02/2008 : 14:43:06
|
| Galatasaray dün iyi top oynadı. İyi fırsatlar yakaladı, ama şansızdı... İnşallah Almanyada ki maçta da böyle oynarlar ve turu geçen taraf biz oluruz. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 14/02/2008 : 17:01:36
|
| Bir fırsatı kaçırdık doğrusu. İyi oynadık fakat bitirişi yapamadık. Almanyada gollü beraberlik umuyorum. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 14/02/2008 : 17:41:46
|
| bence galatasray almanyada böyle oynarsa 1-0 alır. Bu sefer şans bizden yana değildi. Santraforlarımızın kazmalıkları tutmasaydı 3-0 alabilirdik en azından... |
 |
|
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 14/02/2008 : 21:28:32
|
| Bende izlememiştim maçı ama özetini youtube'dan izledim şimdi. Valla ne diyeyim, dünyaları kaçırmışsınız.. İnşaallah siz Leverkusen'i bizde Sevilla'yı eleriz... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|