AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 Warcraft III : Battle.NET'te Oyun Kurmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Henia Anor
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 15/02/2008 :  19:48:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DotA'da bildiğim kadarıyla oyun kurmak için port açmak gerekiyor.Modemim Datron RTA1320 yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim..

as you wish..

Henia Anor
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 15/02/2008 :  21:34:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm sanırım buldum ve hatta oyun bile kurdum.Yardımcı olacak arkadaşlar için anlatayım kabataslak..

Önce bir Internet Explorer penceresi açıyoruz.Adres çubuğuna 192.168.1.1
(192.168.1.2 de olabilir) yazıyoruz.Password kısmına modemimizin kullanıcı adı ve şifresini yazıyoruz (genellikle Kullanıcı adı : admin Şifre : admin olur).Modemimizin config menüsü geliyor ekrana ve burada yukarıdan "Advanced" a tıklıyoruz.Daha sonra sol tarafta Virtual Server sekmesine tıklıyoruz ve ufak bir alt menü açılıyor oradan da DMZ HOST kısmına tıklıyoruz.Daha sonra masaüstüne dönüyoruz ve Ağ Bağlantılarım simgesinde özellikler kısmına tıklıyoruz.Karşımıza bir pencere geliyor oradan Yerel Ağ Bağlantısını seçiyoruz yukarıdan Destek sekmesine tıklıyoruz ve IP Adresi'nin karşısındaki numaraları bir yere not ediyoruz.Sonra tekrar modemimizin config menüsüne dönüyoruz.En son DMZ Host'a tıklamıştık.Orada Forwarded to the DMZ host 'u seçiyoruz ve karşısına not ettiğimiz numaraları (IP adresi) yazıyoruz.Apply diyoruz.Daha sonra yukarı kısımda Management e tıklıyoruz ve soldaki menüde en aşağıdan Reset Router diyoruz.Birkaç dakika bekliyoruz ve BattleNet'e girip oyunumuzu kuruyoruz (: Yapamayanlar mesaj atsınlar bu topice elimden geldiğince yardımcı olayım.(Dikkat : Bilgisayarınızda Nod32,Norton,Panda,McAfee vb. anti-virüs yazılımları olması kesinlikle önerilir port açacaksanız.)

as you wish..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000