|
Yazar |
Konu  |
omer1615
Üye

Italy
İleti 282 |
İletim - 12/03/2008 : 19:49:25
|
sen bana .bir baris bolgesi olsun araclar girmesin .mesela /tune yazalim sonra aracta isen modifiye penceresi acilsin .eski hava alaninda olsun .mesela /wep ... yazalim ...'lar yerine silah yazinca o silahi versin .yeni binalar falan olsun .binalarin ustunde rc araclari olsun binebilelim .teleporlar olsun ama basladigimiz yerede donebilelim .full turkce isterim .giriste server mesajinda "hosgeldin, buyur." yazsin .adam olarak 10 tane secelim adam akilli olsun yani ciplak kadin olmasin .mesela /skin ... yazalim ...'larin yerine sayi koyalim adam tipi degissin ./geber ve /kill yazinca gebersin bide admin oldurebilsin istedigini kafana gore komutlar koy binalar falan.biraz fazla oldu
simdiden tesekkurler. ya bu arada server hazir ama rt-210 da nasil port aciliyo vermisler ama samp icin yok yardimmmmm!!! |
 |
|
sonats
Üye

USA
İleti 181 |
İletim - 12/03/2008 : 20:34:33
|
Rc Aracı Olarak Ne Olsun /skinler Yazıp Skin İdlerine Bakılsın mı? Bina Koyarım HOSGELDİN yazarım 10tane Skin Derken Kimlerin Skinini /wer [id] Yerine /silah [id] Olsa Olur mu? Ama Barış Bölgesini Yapamam Daha Komutlar Koyucam Byee
Sorduklarım: #Rc Aracı Olarak Ne Olsun #/skinler Yazıp Skin İdlerine Bakılsın mı? #/wer [id] Yerine /silah [id] #/silahlistesi Yazarak Silah Listelerine Bakılsın mı? #/stunt Yazmamı İster misin? #/dmliste DM Yerleri
Bunlar Da OlabiLir Mi??
Sen Hangileri İstiosan MESAJını Bekliyorum  |
***!!!! !!**!!*!!!! !!*+ **!!--!!*!!*!!**!!!!!!*! *!!****!**!!!***!!**!!*! |
 |
|
omer1615
Üye

Italy
İleti 282 |
İletim - 14/03/2008 : 13:42:10
|
.hepsi yani:tank,helikopter,yarisarci,ucak .olur ./silah [id] olsun .olsun .bu ne icin .olsun bu arda admlar fark etmez cj ve polisde olsun. /yardim yazarak butun komutlari gorsunler ha server mesaji oyuna girdiginde "hosgeldin, buyur [playername]" |
 |
|
sonats
Üye

USA
İleti 181 |
İletim - 15/03/2008 : 00:02:21
|
Playername Deil 
public OnPlayerConnect(playerid) { new name[256]; new string[256];
GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name)); format(string, sizeof(string), "%s Hoşgeldin Buyur", name); SendClientMessage(COLOR_GREEN, string); } //--------------------------------------------------------------- Buradaki "%s" Varya Bu Oyuna Giren Kişiyi Gösterio. |
***!!!! !!**!!*!!!! !!*+ **!!--!!*!!*!!**!!!!!!*! *!!****!**!!!***!!**!!*! |
 |
|
omer1615
Üye

Italy
İleti 282 |
İletim - 15/03/2008 : 15:08:12
|
pek bi bilgim yok kodlarla alakali. ve nezaman biter? vcmp icinde mod yapiyormusun?
                    |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|