Aman dikkat :) Çok zor değil aslında. Çizgileri bükerek, geometrik şekilleri kullanarak ana iskelet çok rahat çizilebiliyor. Onun dışında tekerlekleri yapmak çok vaktimi aldı. Ufak tefek aksilikler de olmadı değil :) Mesela çizgileri iyi birleştiremezseniz bir parçayı boyarken komple bütün araç o renge bürünebiliyor. O yüzden sık sık kaydetmekte ve yavaş yavaş boyamakta fayda var...
Bu tür şeyleri diğer programlarda yapmak her nekadar kolay olsa da paintte yapmak daha çok hoşuma gittiği için tercih ediyorum. Saatlerce uğraştıktan sonra emeğinin sonucunu görmek güzel oluyor...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Eyvallah ;) Aklıma gelmişti zaten bloga koymak da, beni vazgeçiren sebep neydi onu hatırlayamıyorum :) Koyayım bari tekrardan...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."