|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 04/03/2008 : 22:38:34
|
bnm 178 |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 05/03/2008 : 09:34:03
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Öeah, boylar kaç ki sizin?
1.99 :) |
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/03/2008 : 09:36:31
|
ya benim boyda uzundur.187 ama nedense 41-42 arası giyyorum.bende bi anormallik var galiba :)) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 05/03/2008 : 10:33:53
|
Puhahaha, sizinkilerle tenis bile oynanır :) Ben biraz daha normalim; 1.85 - [44]
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Öeah, boylar kaç ki sizin?
Sorana bak :) Öğrendiğime göre sen de 1.90 mışsın? Pek aşağı kalır yanın olmasa gerek...
Ek: Bu arada 700 olmuşum. Pek bi sevimli geldi nedense? |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 05/03/2008 : 22:17:02
|
1.80 ile 1.90 arası bir boyum var. Bu boya ayak numaramı normal buluyorum büyük olduğu pek belli olmuyor. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|