|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 10/03/2008 : 22:59:41
|
Valla anlamadım. Bizde CNN Türk'ün yerine çıkıyor bu kanal. CNN Türk'de de şöyle bir haber var: http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=433913 Bu da uygulamayla ilgili detaylı haber: http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=346360 CNN Türk kabloluda ya da uyduda var mı bilemiyorum ama iyi bir haber kanalıydı. Gayet güzel ve dolu dolu programları vardı... Eee? F1'i nerden izlicez?
Yeni kanala gelince, çoğu(hemen hemen hepsi) eski filmler olmak üzere karma bir yayın akışı var. O kadar karma ki; yabancı klibin ardından pembe diziye, pembe diziden sinema filmine, sinema filminden sitcom'a geçiş gibi düzensiz bir seyri var. Reklam ise hiç yok(gerçi benim buna bir itirazım yok). En merak ettiğim film şu anda Elizabeth. Yanılmıyorsam çarşamba akşamı 21:30'da. Eğer beğenirsem Elizabeth: Altın Çağ'ı da izlemeyi düşünüyorum. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 10/03/2008 : 23:06:22
|
@RedKid
hocam valla dizilere başlama fırsatı yeni elime geçti şimdide prison break'e başladım bunu bitireyim kısmetse bu yaza lost'a başlarım... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 11/03/2008 : 00:05:31
|
Kanal çok sağlam olacak, kesinlikle ilk günden izlemeye başlıyorum |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
RedKid
Üye

İleti 49 |
İletim - 11/03/2008 : 15:00:57
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
@RedKid
hocam valla dizilere başlama fırsatı yeni elime geçti şimdide prison break'e başladım bunu bitireyim kısmetse bu yaza lost'a başlarım...
Vallaha iyi etmişsin ne diyeyim. En sevdiğim yabancı dizi Prison Break benim. Umarım beğenirsin :) |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/03/2008 : 15:53:03
|
Taptım resmen o diziye zaten adamım Lincoln Burrows kesinlikle izlenmeyecek gibi bir dizi değil bu böyleyse LOST'u tahmin edemiyorum  |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|