AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 TNT
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 10/03/2008 :  22:59:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla anlamadım. Bizde CNN Türk'ün yerine çıkıyor bu kanal. CNN Türk'de de şöyle bir haber var: http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=433913
Bu da uygulamayla ilgili detaylı haber: http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=346360
CNN Türk kabloluda ya da uyduda var mı bilemiyorum ama iyi bir haber kanalıydı. Gayet güzel ve dolu dolu programları vardı... Eee? F1'i nerden izlicez?

Yeni kanala gelince, çoğu(hemen hemen hepsi) eski filmler olmak üzere karma bir yayın akışı var. O kadar karma ki; yabancı klibin ardından pembe diziye, pembe diziden sinema filmine, sinema filminden sitcom'a geçiş gibi düzensiz bir seyri var. Reklam ise hiç yok(gerçi benim buna bir itirazım yok).
En merak ettiğim film şu anda Elizabeth. Yanılmıyorsam çarşamba akşamı 21:30'da. Eğer beğenirsem Elizabeth: Altın Çağ'ı da izlemeyi düşünüyorum.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 10/03/2008 :  23:06:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
@RedKid

hocam valla dizilere başlama fırsatı yeni elime geçti şimdide prison break'e başladım bunu bitireyim kısmetse bu yaza lost'a başlarım...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 11/03/2008 :  00:05:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kanal çok sağlam olacak, kesinlikle ilk günden izlemeye başlıyorum

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

RedKid
Üye

İleti 49

İletim - 11/03/2008 :  15:00:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

@RedKid

hocam valla dizilere başlama fırsatı yeni elime geçti şimdide prison break'e başladım bunu bitireyim kısmetse bu yaza lost'a başlarım...

Vallaha iyi etmişsin ne diyeyim. En sevdiğim yabancı dizi Prison Break benim. Umarım beğenirsin :)
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 11/03/2008 :  15:53:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Taptım resmen o diziye zaten adamım Lincoln Burrows kesinlikle izlenmeyecek gibi bir dizi değil bu böyleyse LOST'u tahmin edemiyorum

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000