|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 12/03/2008 : 15:03:29
|
Gerek kalmadı artık.
Uygulamaya kendi resmimi nasıl koyarım ve ismimi nasıl değiştiririm
Öncelikle aşağıdakileri uygulayın:
Resimlerde anlatılanları yapın,
|
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 12/03/2008 : 20:43:28
|
biriniz artık nasıl girceğimi sölese hesabıma :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 12/03/2008 : 21:15:09
|
Hadi bakalım dediğiniz gibi olsun.
Yönetimden uyarı,
Bu oda tamamen oyunsitesi.com Forum üyelerinin kendi aralarında hazırladıkları bir uygulama olup, oyunsitesi.com 'un resmi bir kanalı değildir. Bu kanalda oluşacak olan muhtemel sorunlar, problemler ve benzeri durumlardan hiçbir şekilde de oyunsitesi.com sorumlu tutulamaz.
Unutmayın oranın kontrolünü 7/24 sağlamak gibi bir durumumuz yok ve herkese açık. Kim girer kim çıkar, kim ne yapar, kim ne bağlantı yollar bilinmez. Kendiniz dikkatli olacaksınız.
Ayrıca forum mantığından ayrı olduğundan, birbirinizi anlayamama sorunları orada daha çok kendini gösterebileceğinden, sert tartışmalara tutulmayın, kaçının. |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 12/03/2008 : 21:22:32
|
sevdim burayı :) elinize sağlık |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 12/03/2008 : 21:28:13
|
Herkes açık olduğu sürece iyi olur...Aslında belli günler belli saatlerde tüm üyelerin katılımıyla hoş sohbetler olabilir... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|