Vay Ferrari yetkililerinin açıklaması doğru çıktı. Malezya da kim ne olduğunu görecek demişti? İlk iki sırayı aldılar ki, Mclarenler 8 ve 9. sıradan başlayacak... Heralde yine bol geçişli bi yarış izleyecez...
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Ama yağışları göz önünde bulundurmak gerek. Yarın yağmur yağarsa, bol geçişli yerine Avustralya GP'si gibi bol kazalı bir yarış izleyebiliriz. Zaten yetkileler yağış olabileceğine karşın uyarıyorlardı sıralama turlarında. Unutmadan söyleyeyim yarın yarış saat 9:00'da.
Bu sabahki yarışta fazla kaza olmadı. Raikkonen 1. oldu. Massa spint atarak yarış dışı kaldı. Hamilton pit stop esnasında sağ ön tekerleğinin yerine tam oturmamasından dolayı 9.9 sn kaybetti.
İşte sonuçlar!!!
1.Raikkonen Ferrari (B) 1h31:18.555 2. Kubica BMW Sauber (B) + 19.570 3. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) + 38.450 4. Trulli Toyota (B) + 45.832 5. Hamilton McLaren-Mercedes (B) + 46.548 6. Heidfeld BMW Sauber (B) + 49.833 7. Webber Red Bull-Renault (B) + 1:08.130 8. Alonso Renault (B) + 1:10.041 9. Coulthard Red Bull-Renault (B) + 1:16.220 10. Button Honda (B) + 1:26.214 11. Piquet Renault (B) + 1:32.202 12. Fisichella Force India-Ferrar (B) + 1 tur 13. Barrichello Honda (B) + 1 tur 14. Rosberg Williams-Toyota (B) + 1 tur 15. Davidson Super Aguri-Honda (B) + 1 tur 16. Sato Super Aguri-Honda (B) + 2 tur 17. Nakajima Williams-Toyota (B) + 2 tur
Yarış dışı kalanlar..
Vettel Toro Rosso-Ferrari (B) 41 Massa Ferrari (B) 31 Sutil Force India-Ferrari (B) 7 Glock Toyota (B) 2 Bourdais Toro Rosso-Ferrari (B) 1
Yarışın ancak 30. turundan itibaren izleyebildim. Yarışın sonu çekişmeli geçer diye düşünüyordum ama pek öyle olmadı. Ve nihayet izlemenin yolunu buldum. Cnntürk'ün kendi sitesinden izlemek mümkün. Ee napalım D-Smart'ımız yok anca internetten... Normal yollardan izleyemeyenler için >> http://www.cnnturk.com/VIDEO/CANLI_YAYIN/index.asp
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Yarışın ancak 30. turundan itibaren izleyebildim. Yarışın sonu çekişmeli geçer diye düşünüyordum ama pek öyle olmadı. Ve nihayet izlemenin yolunu buldum. Cnntürk'ün kendi sitesinden izlemek mümkün. Ee napalım D-Smart'ımız yok anca internetten... Normal yollardan izleyemeyenler için >> http://www.cnnturk.com/VIDEO/CANLI_YAYIN/index.asp
Valla ben birşey anlamadım. Bizde ne d-smart ne de digitürk var. Ama ben rahatça izleyebiliyorum. Sen niye izleyemiyorsun ki?? Normal zamanda CNNTÜRK'ü izleyebiliyor musun?? Yoksa sadece F1 varken mi izleyemiyorsun?