AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta Vice City Gta III Geçemediğiniz Bölümler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 17/03/2008 :  19:14:00  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Bakdım San Andreas İçin Var Bende ViceCity İle III İle Geçemediğiniz Bölümlere Yardımcı Olabilirim

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!

xzxwx
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 26/03/2008 :  10:30:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş bu gta vice city nin sonyy ve lance yi öldürdükten sonra sadece avukat ile kalıyozya sonra senaryo bölümleri bitince tekrar oyun devam ediyor benim anlamadığım şey ocean view çıkıyor harita ta ocean view de ne yapmalıyım biliyorsan yardım edermisin

dghfjhfgjkhj
Sayfanın En Üstüne Git

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 26/03/2008 :  12:43:02  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya Ek Paketleri Al (Gizli) Araba Galerisindeki arabaları bul işte hepsini bul herşeyi bitir oyun bitiyor ama sadece geziyorsun

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git

BBOYCHUCKY
Üye

İleti 8

İletim - 07/05/2008 :  04:00:03  Bilgileri Göster  BBOYCHUCKY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sonats tarafından yazılan:

Ya Ek Paketleri Al (Gizli) Araba Galerisindeki arabaları bul işte hepsini bul herşeyi bitir oyun bitiyor ama sadece geziyorsun

TOPFUN & DODOYU GEÇEMEDİM YARDIMCI OLURMUSUN
Sayfanın En Üstüne Git

BBOYCHUCKY
Üye

İleti 8

İletim - 12/05/2008 :  00:45:24  Bilgileri Göster  BBOYCHUCKY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sonats tarafından yazılan:

Arkadaşlar Bakdım San Andreas İçin Var Bende ViceCity İle III İle Geçemediğiniz Bölümlere Yardımcı Olabilirim

TOPFUN & DODO :)
Sayfanın En Üstüne Git

Ermac506
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 17/05/2008 :  19:02:28  Bilgileri Göster  Ermac506'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw o Topfun bölümü çok kolay ve zevkli.Sadece zaman varya o kötü onun dışında oyun çok kolay.

E bir SilkRoad Online'a yeniden başlıyayım dedim...

http://i274.photobucket.com/albums/jj251/alper506/adsz.jpg

Name:Ermac_Alper
Lvl:Şu anlık 18
Giysi:Armor
Kurt:Şimdilik yok.
Guild:BoYz_oF_HeeL
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000