AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 Warcraft
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 20/03/2008 :  22:24:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bilmiyorum aranızda bilen varmı ama Blizzard W-Craft 4 çıkartmayı düşünüyorumu? yada planlandı mı? bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/03/2008 :  16:14:51  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Wow'da WarCraft evrenini düzene sokmadan çıkaracaklarını sanmıyorum. Daha Arthas azeroth'a gelecek ve human mage'ler efsanevi bölgelerini undeadlerin ortasından kaldırıp göğe yükseltecek(Ya da sw'nin yanına bi' yere koyarlar x))

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 21/03/2008 :  18:02:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
anlamadım

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/03/2008 :  20:30:47  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani daha hikaye oturmadı wow'da, yeni gelecek patch işi karman çorman etti ve wow'dan su gibi para akıyor. 2-3 yıla anca çıkar x)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

semihprlt
Üyeliği Klitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/08/2008 :  19:18:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
filimi çekiliyo kardeş

semiprlt
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 13/08/2008 :  20:01:08  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
PaLaD1N, arkadaş wow u sormamış, warcraft 3üçlemesinden bahsetmiş. Wow da ki hikaye zaten gerçeğinden oldukça uzak. Bu arada blizz in öyle bir çalışma içerisine girip Warcraft 4'ü çıkaracağını sanmıyorum ama blizz bu belli olmaz sağı solu :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000