|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 02/04/2008 : 23:47:56
|
| 2-1 Yendik ölüyorum kopuyorum sizleri seviyorum.... yorumlarınızı alalım.. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 02/04/2008 : 23:50:24
|
| Zor bir maçtı ama gülen taraf biz olduk.Hep kendi kalemize atmak zorunda mıyız? 2-1 pek tatmin edici bir skor değil ama bakalım bunun bir de Chelsea'se var Fbye başarılar... |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/04/2008 : 00:03:04
|
Deivid .. isi biliyor adam , tebrik ediyorum tüm fenerlileri  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 03/04/2008 : 03:40:55
|
| Helal olsun be fener... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 03/04/2008 : 10:33:21
|
| Sevinçliyiz, mutluyuz, gururluyuz... Ahmet Çakar'ı da tebrik ederim. Ne yaptı etti pişti oldu. Helal vallaha... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 03/04/2008 : 14:01:13
|
Deivid çok güzel oynadı maçta 2 gölü var ama birisi kendi kalesine diğeri Chelsa'yedü , üzülmüyorum kendi kalesine attığı için Eduu gibi değil Deivid uzaktan kaleyi iyi görüp gol atan yani gol hastası.Ama Eduu gol atıyor ama kendi kalesine ve golünü telafi edemiyor.Eduu bu maçta hata yapmadı çünkü ona doğru fazla top gelmedi saten Volkan iyi kaleci alışmıştır Eduu'ya.
İlk yarıda top bizden kaçıyordu , bunun sebebi Chelsa,nin güçlenmesiydi.İkinci yarı çok kolay geçti , çünkü ilk yarıda güçlerinin 4'de 3'ünü kullandılar bunun sayesinde Fenerbahçe hücuma geçti ve Chelsa oyuncuları yorgun oldukları için topu yavaş yavaş kaybetmeye başladılar.
Chelsa stadyuma geldiğinde bu kadar Chelsa taraftarı görünce şaşırdılar. |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|