AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Chelsea
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 02/04/2008 :  23:47:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2-1 Yendik ölüyorum kopuyorum sizleri seviyorum.... yorumlarınızı alalım..

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 02/04/2008 :  23:50:24  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zor bir maçtı ama gülen taraf biz olduk.Hep kendi kalemize atmak zorunda mıyız? 2-1 pek tatmin edici bir skor değil ama bakalım bunun bir de Chelsea'se var Fbye başarılar...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 03/04/2008 :  00:03:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Deivid .. isi biliyor adam , tebrik ediyorum tüm fenerlileri

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 03/04/2008 :  03:40:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Helal olsun be fener...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 03/04/2008 :  10:33:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sevinçliyiz, mutluyuz, gururluyuz... Ahmet Çakar'ı da tebrik ederim. Ne yaptı etti pişti oldu. Helal vallaha...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 03/04/2008 :  14:01:13  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Deivid çok güzel oynadı maçta 2 gölü var ama birisi kendi kalesine diğeri Chelsa'yedü , üzülmüyorum kendi kalesine attığı için Eduu gibi değil Deivid uzaktan kaleyi iyi görüp gol atan yani gol hastası.Ama Eduu gol atıyor ama kendi kalesine ve golünü telafi edemiyor.Eduu bu maçta hata yapmadı çünkü ona doğru fazla top gelmedi saten Volkan iyi kaleci alışmıştır Eduu'ya.

İlk yarıda top bizden kaçıyordu , bunun sebebi Chelsa,nin güçlenmesiydi.İkinci yarı çok kolay geçti , çünkü ilk yarıda güçlerinin 4'de 3'ünü kullandılar bunun sayesinde Fenerbahçe hücuma geçti ve Chelsa oyuncuları yorgun oldukları için topu yavaş yavaş kaybetmeye başladılar.

Chelsa stadyuma geldiğinde bu kadar Chelsa taraftarı görünce şaşırdılar.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000