AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Chelsea
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 09/04/2008 :  19:09:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
iso_demiro tarafından yazılan:

FB bayağı bi maç üstüste kazandı o yüzden chealse'yi hafife aldı gibime geliyor...Neyse sağlık olsun...

Baksanıza neler konuşuyoruz..Fener chelsea yi hafife aldı..Evet bunları bi 5-10 yıl önce söylesek sadece gülerdik belki de ama şimdi gülüncek bi durum yok ortada.Bu gerçekten takdir edilicek bir durum.Türk futbolu biz farkında olmadan ilerledi galiba. Keşke şu şike olayları karışmasa da adımızı dünyaya daha rahat duyurabilsek..Değil mi by Sivriservi ve diğerleri...

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 09/04/2008 :  20:39:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sdal188 tarafından yazılan:

............. Keşke şu şike olayları karışmasa da adımızı dünyaya daha rahat duyurabilsek..Değil mi by Sivriservi ve diğerleri...

O zaman İtalya şike yüzünden adını hiç mi hiç duyuramazdı. Ama adamların her işinde şike var. Velhasılı kelam Türk futbolunun dünyada önemli bir yere gelebilmesi için şikenin olmaması tek başına çözüm değildir. Daha neler var neler...
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 09/04/2008 :  21:44:09  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
olmadı arkadaş maç 2-0 bitti ve fenerbahçe veda etti.sağlık olsun onları yaşattıkları gurudan dolayı tebrik ediyorum

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 10/04/2008 :  15:22:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scrambler tarafından yazılan:

alıntı:
sdal188 tarafından yazılan:

............. Keşke şu şike olayları karışmasa da adımızı dünyaya daha rahat duyurabilsek..Değil mi by Sivriservi ve diğerleri...

O zaman İtalya şike yüzünden adını hiç mi hiç duyuramazdı. Ama adamların her işinde şike var. Velhasılı kelam Türk futbolunun dünyada önemli bir yere gelebilmesi için şikenin olmaması tek başına çözüm değildir. Daha neler var neler...

İtalya da şike oldu diye daha mı çok ilgi görüyor sanıyosun anlamadım.. italya zaten bu işler olmadan çoktaaan adını duyurmuştu.Ve bu durumda yani adını duyurmasında etken oradaki şikeler değildi..O kadar ünlünün olduğu bir ülkedeki şike o ülkeyi fazla etkilemez.Zaten o ülke adını duyurmuştur bir kere lakin Türkiye'de böyle bir durum yok.şu an Türkiye kendini ispatlamaya çalışıyor dünyaya.Şampiyonlar ligindeki elde edilen başarı da bu kanıyı doğruluyor.Bu yüzden İtalya ile Türkiye'yi karşılaştıramazsın. Ama bu demek değildir ki Türkiye hiç bir zaman İtalya'yı geçemeyecek onunla karşılaştırılmayacak.. Elbet bir gün onlarda olacak inş.. Türkiyemizin gelceğinin çok daha iyi olabilmesi için yani dünyada büyük bir yankı uyandırabilmemiz için şike gibi hoşnutsuzluk ortamı değil daha çok futbol adına güzel şeyler olan fair play in hiç eksik olmadığı bir ortam olmalıdır. İşte bu güzel ortama bir de güzel oynanan futbol eklenince Türkiye'nin önünü kimse kapatamaz.... Zaten bütün temennilerimiz de bu yönde

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 10/04/2008 :  17:37:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam sende benim demek istediğim şeyin aynısını diyorsun. İtalya şike olsun olmasın büyük ve kaliteli bir ligtir. Türkiye'nin büyük bir lig olması için sadece şikenin olmaması yani ortadan kaldırılması yetmez. Onun kadar veya belkide daha önemli sorunlar var...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000