AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 chicago 1930 mafya ve polis görevleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 24/02/2004 :  19:44:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar size bu oyula ilgili birşey sorucam bir görevde:(mafya görevi) polislerin meydanına dalıyoruz ama oyuna benzincide başlıyoruz baş bölümlerde daha sonra tuvaletlerin orada bir adam bize anahtarımı bulun diyor bizde arıyoruz o esnada büyük salonda polis dolu yada diğer mafya bilemiyorum salona girince oyun bitiyor seni gördüler diyor ama başka oynancak biyer kalmadı bitek orası var ne yapabilirim?? birde polis görevinde mafyanın olduğu oteli basıyoruz oradaki herkesi temizliyorum ama üst katta mafya babasının olduğu yere girilmiyor bir türlü kapı kilitli ateş edince seni duydular falan diyor ne yapabilirim teşekkürler...

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 24/02/2004 :  21:53:16  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
polis görevlerini henüz oynamadım, ama anahtarlar genelde öldürdüğün yada bayılttığın adamların üzerlerinden çıkıyor, adamı taşırken üstünden yere düşüyor demek daha doğru olur, aradığın anahtar yolda öldürdüğün zayıf adamın üstünde

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 24/02/2004 :  23:50:49  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Babanın odasına camdan gireceksin, cama çıkabileceğin bir veya iki oda olması lazımdı, oradan babanın odasına kadar rın rın rın camdan gideceksin...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 26/02/2004 :  16:12:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler ama falamir o babanın camı açık değil zaten camdan girilen 2 oda var onlarında tüm kapıları kapalı kırmızı odaya camdan girdim bir adam geldi bizim kahramanla konuştu geri gitti ne yapabilirim yinede teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 27/02/2004 :  00:29:52  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten amaç o adamla konuşmaktı yanılmıyorsam, daha sonra o adamı takip edeceksin ve onu veya onun göstereceği adamı(görevde bahsedilen bir adam vardı, görüşmenin istendiği, o adam hangisi ise)sağ salim dışarı çıkaracaksın (kapıdan, otelin dışına). Tabi ortak şeyden bahsediyorsak ama polis görevinde ki otel ziyareti bu olmalıydı.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 28/02/2004 :  10:23:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
senle herhalde aynı şeyden bahsediyoruz ama çünkü diyor görevde sağ salim dışarı çık falan diye ama o otelin hem alt katını talan ettim hem üst katını ama o odaya girecek bi yer bulamadım ayrıca adamımda 2 tane anahtar var ama hiçbiryeri açmıyor sorun adamı otelden çıkarmak değilde o adamın odasın girmek:)) bu arada 2. anahtarımı banyodaki temizlikçiden aldım herkesin üstünü aradım başka bişey yok 2. kattada o kırmızı hol varya orada o babanın kapısı ve yan kapısı açılmıyor camdan dolaşmak gerekiyor ama bunları yaptım bi türlü baabnın odasına giremedim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000