AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 28/04/2008 :  20:59:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakem Fırat Aydınus 1-2 pozisyon dışında iyi maç yönetti, tek eksiği kartlarına geç başvurdu ve ya göstermedi..Galatasaray ilk yarıda Fenerbahçe'yi kendi yarı alanında boğarak golü buldu..Golde kaleci volkan ve edu'nun iletişimsizliği yüzünden yendi..O gol yenmese zaten galatasaray baska gol de bulabilirdi..Fenerbahçe maçı istemedi, Galatasaraysa tam tersine cok arzuladı ve kazandı..Sivas'ı orada bir aksilik olmazsa yeneceğini düşünüyorum..

Not:Sabri böyle oynayacaksa, her hafta izlemeye gelsinler.. (:
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 28/04/2008 :  21:25:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben böyle şey görmedim arkadaş!

Chelsea maçındaki takım gitmiş yerine başka takım gelmiş.Bu nasıl iştir büyük maçların takımı olan Fenerbahçe diyorduk da bu nasıl mantalitedir.Maldonado göbekte bomboş yanına gelen giden yok stoperler sıkışınca maldonadoya verip izliyorlar.Adam 3 kişiyle tek başına boğuştu herkes yerden yere vuruyor.Colin Kazım Sabri'nin koştuğunun 1/4'ünü koşşa eyvallah diyecem.Sonra o nasıl gömülmektir 11 kişi savunma yapıyor sanki antremanda tek kale çalışılıyor:S

Fenerbahçeli olarak maçı kaybettiğimize hiç üzülmedim.Böyle oynayarak kazanmakta istemezdim.İnşallah Gs şampiyon olup Şampiyonlar liginde de birşeyler yapar.

Bu arada hemen aklım Denizlispor maçı gelmedi değil.O Fenerbahçe'ye yapılan bir terbiyesizlikti.Şimdi Fenerbahçeliler Oftaş'ın sahasına gidip aynı olayları yapsa spor medyası nasıl başlıklar atardı düşünemiyorum!

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 04/05/2008 :  21:30:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla son zamanlarda görülen en keyifli maçlar bugün oynandı sanırım... Tebrikler Galatasaray...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 04/05/2008 :  21:54:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet gerçekten böyle bir lig uzun senelerdir görülmemiştir herhalde..Gerçekten çok keyif veren bir lig ti ama ipi göğüsleyen tarf galatasaray oldu tebrikler galatasaray a.. Çok büyük bir ihtimalle yani eğer bir mucize gerçekleşmezse galatasaray 2007-2008 yılının türkiye süper ligi kupasını kaldıran taraf olacak. Benim temennim her sene böyle çekişmeli bir lig olması ve tabi ki artık bjk nin bu şampiyonluk hasretine bir dur demesi.. Evet gerçekten bizlere süper bir lig izlettirdikleri için bütün takımlarımızı tebrik ediyorum.. Ayrıca büyük bir sürpriz yapıp bütün anadolu takımlarına örnek olan sivasspor u da gönülden tebrik ediyor ve bu seneki başarısını her sene devam ettirmesini diliyorum..

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 05/05/2008 :  17:26:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tebrikler Aslanım. Sivasspor'u zorda olsa yendik. Matematiksel olarak kanıtlanmadan kutlamya gerek yok. G.Oftaşspor'u da yenerek, şampiyonluğumuzu kutlarız umarım. Lige bende değinmek istiyorum. Uzun zaman oldu hakikaten böyle bir lig ( 3 takımlı ). Sivasspor'u bende yürekten tebrik ediyorum...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000