AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 31/08/2008 :  14:46:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

Süper lig değil =)

Eskiden Türkiye 1. futbol ligi iken yenilmeden tek şampiyon olan takım =)

Vallahi yazdıktan sonra aklıma geldi de silip düzeltmeye üşendim

Bu arada Galatasaray Kayserispor ile 0-0 berabere kalmış...

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 01/09/2008 :  02:30:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O Skibbe gitsin arakdaşım, gitsin ya bıraksın artık yeter iki defansif orta saha oyuncusu kullanmaktan, yahu zenit bile man utd. karşı tek ön libero oynattı. Yazık ya... Ayhan Akman'a da bir şeyler olmuş sanki inadına top oynamıyor arkadaş

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 01/09/2008 :  10:26:27  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Skibbe gitmezse ilk 3'e giremeyiz bile...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 01/09/2008 :  11:40:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

O Skibbe gitsin arakdaşım, gitsin ya bıraksın artık yeter iki defansif orta saha oyuncusu kullanmaktan, yahu zenit bile man utd. karşı tek ön libero oynattı. Yazık ya... Ayhan Akman'a da bir şeyler olmuş sanki inadına top oynamıyor arkadaş

Evet bir ara Mehmet Topal'dan daha iyi oynuyor dediğim Ayhan'a neler olmuş.Tabi şuan Mehmet Topalla Ayhan kıyaslanamaz ama geçen sene Ayhan'ın performansı çok daha iyiydi.Zaten beraberlik olacağı tahmin ediliyordu bu maçın.Galatasaray Kayserideki deplasmandan aldığı bir puana üzülmesin bence.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 02/09/2008 :  13:33:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş dün akşam kendi seyircisi önünde Konyaspor'u 2-0 lık bir skorla devirdi. İlk yarıda oynanan futbol pek umut vermezken, ikinci yarıdaki futbol zevk verdi. Sonuçta haklı ve temiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyetle ikinci hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan takım Beşiktaş oldu.

Maçın yıldızlarına gelince, Beşiktaş'tan ve Konya'dan ikişer ismi çok beğendim. Delgado, kaptanlık bandını taktıktan sonra bir başka oynamaya başladı. Attığı inanılmaz paslar, bilek hareketleri tek kelimeyle muhteşemdi. Tesadüfi bir gol attı belki ama o golü Delgado'dan başkası atamazdı. Kaçırdığı penaltıda bile estetik vardı. Zapatocny ise Beşiktaş'ın yeni Ronaldo'su. Uzun bir aradan sonra basit savunma hatalarının yapılmadığı rahat bir Beşiktaş maçı izledim. Zapo, tek kelimeyle mükemmel oynuyor ve defansı inanılmaz derecede toparladı. İbrahim Toraman la da iyi bir ikili oluşturdular. Konyaspor'un kalecisi Jefferson dün akşam günündeydi. Zaman zaman çok iyi kurtarışlar yaptı. Kale dibindeki pozisyonlarda çok iyi yer tuttu. Yediği iki gole rağmen iyi bir maç çıkardı. Son olarak da Erdal'ı beğendim. Çok hareketli ve zaman zaman içeriye iyi bindirmeler yapan bir oyuncu. Konyaspor'a faydalı olacağı kesin.

Maçın hakemi Selçuk Dereli'ye gelince, inanılmaz kötü bir maç yönetti. Komik korner kararları verdi. Cihan'ın kırmızı kartı doğruydu ama topu eliyle kesen İsmail Güldüren'i de atması gerekirdi. O pozisyonda top zaten Zapo'nun önünde kalmıştı. Kart göstermeyeceksen oyunu neden durdurdun diye sorarlar adama. O pozisyonda durdurduysan da kartı göstermek zorundasın. Bobo'nun penaltısı ise kesinlikle penaltı değildi.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000