|
Yazar |
Konu  |
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 14/09/2008 : 00:11:52
|
Fenerbahçe Hacettepe deplasmanından puansız dönerken,Galatasaray evinde Antalyaporla yenişemedi.
Gs tarafından bakıldığında sonuç kötü gibi duruyor fakat oynanan oyunu beğendim.Fırsatlardan yararlanamadık maalesef.Son zamanlardaki en heyecanlı Gs maçıydı bence.Hele son dakikalarda baya bir heyecan vardı maçta.Antalyaspor tarafından bakıldığında İstanbuldan 1 puanla dönmek onlar için iyi olsa gerek.Antalyaspor'un kalecisi Ömer Çatkıç da tecrübesini konuştudu maçta.Her ne kadar beni son dakikalarda çileden çıkartsada ikinci yarıda iyi işler yaptı.
Fb maçına da birkaç yorum yapıyım;Bence Fb Can Arat'a fazla yüklenmemeli.Tecrübesizliktir talihsiz bir vuruş yapmış olabilir.Esas sorun Fenerbahçenin sol tarafında.R.carlos ve Uğur çok ilerde kaldılar.Zaten Edu ve Luganonun olmayışı defansif anlamda bir eksi.Onlarda olmayınca goller dizildi tabi.
Volkan'a gelince;Yaptığı hareket penaltıydı.itiraz etmemeliydi.Penaltı kaçınca ''Allah gördü bak '' gibisinden bişeyler söyledi.Hakem kırmızıyı verdi. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 14/09/2008 : 01:13:08
|
Sual: Bu Volkan ne zaman akıllanacak? Cevap: Hiçbir zaman... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 14/09/2008 : 01:26:34
|
Ne yalan söyleyeyim utanıyorum artık gerçekten... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 14/09/2008 : 04:49:54
|
Skibbe istifa!! |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 14/09/2008 : 07:58:13
|
Bence, Volkan'ın hareketi önce topa müdahale ettiği için penaltı olamaz, tehlikeli hareketten çift vuruş verilebilir.
|
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|